רמה:
ממשיכים + מתקדמים
מדריך:
סוג הפעילות:
שחייה למבוגרים
מאסטרס א' , שחיינים מתקדמים
רמה: שליטה בחתירה, גב וחזה. יכולים לשחות מרחקים ארוכים ללא מנוחה. במהלך אימון הם שוחים בין 2.3-3.0 ק"מ
בין חברי הקבוצה שחייני עבר (בגילאים ורמות שונות), טריאתלטים, ואחרים שלא שחו כילדים אך אוהבים ורוצים להתאמן בשחיה.
אופי הקבוצה: הקבוצה מונה כ- 35 שחיינים בגילאי 19-65. הקבוצה מתאמנת יחד, אך כל תרגיל מווסת ומותאם לרמתו של כל שחיין (מחולק על פי מסלולי רמה). בסופו של דבר כולם עובדים חזק!
הקבוצה פתוחה למנויי פארק המים בלבד בעלות סמלית של 60 ש"ח לחודש אותם משלמים בהוראת קבע במשרד טרם ההצטרפות לקבוצה.
עובדים על: בעיקר על יכולת אירובית, אך גם מנסים לשפר טכניקה בכל ארבעת הסגנונות ולפעמים עובדים גם על מהירות ויכולת אנארובית.
האם אפשר להתחרות? אם רוצים ודאי שאפשר, חלק משחייני הקבוצה הם טריאתלטים מעולים, חלק מתחרים בשחיה בתחרויות למקומות עבודה ובתחרויות מאסטרס . חלק משחייני הקבוצה נוטלים חלק בתחרויות המאסטרס בישראל ומצליחים להתברג חזק על הפודיום בכל פעם .
מועדי הפעילות:
ראשון
20:15
21:15
בריכה חיצונית
רביעי
20:15
21:15
בריכה חיצונית